Värmepannor

-  I samarbete med andra pannleverantörer för bästa utbud

Vi sammarbetar med flera olika pannleverantörer för att få ett bra utbud. De vi samarbetar med är Tulimax, Extuna och Mollepannan.

Tulimax

Tulimax Bioenergipannor 30-500 kW - äkta nordisk kvalitet - för dagens och framtidens värmesystem! Bioenergipannorna från Tulimax finns i många storlekar från 30 till hela 500 kW och passar alla behov.

» Produktblad Tulimax

Extuna

Skräddarsydda värmepannor efter kundens önskemål!

Extunas Flispannor är konstruerade med tanke på långa driftstider och lätt skötsel. Samtliga flispannor har överförbränning, långa rökgasvägar som avslutas med ett tubpaket som är utrustad med turbulatorer för att erhålla låga rökgaser för hög effektivitet. Rejäla askutrymmen samt stora luckor gör sotning och askning enkel.
Luckor + rökutgång samt flishålet placeras efter kundens önskemål. Pannorna kan extrautrustas med varmvattenslinga.

Mollepannan AB

Vi tycker att vedeldning ska vara enkelt. Mollepannan har därför begåvats med ett stort vedutrymme, en smart konstruktion för sotning och fungerar bra med självdrag så att du inte är beroende av rörliga delar som kan gå sönder. Med en korrekt installerad panna kan du även elda vid strömavbrott för att du alltid ska ha tillgång till varmt vatten.

Våra samarbetspartners

Klicka på logotyperna för att besöka företagens olika hemsidor (öppnas i nya fönster).

  • www.htenerco.fi - öppnas i nytt fönster
  • www.htenerco.fi - öppnas i nytt fönster
  • www.htenerco.fi - öppnas i nytt fönster